Witajcie wszyscy, wymieniłem akumulator rozruchowy w moim Jaguarze XF 2.2 l z 2014 roku. potem kluczyk nie został już znaleziony. czy masz dla mnie rozwiązanie? Z poważaniem, Levin
Tak, uczę się…Cześć, jest tu o tym artykuł, zaleca się pozostawienie samochodu na co najmniej 20 minut, z pilotem z dala od samochodu, przed próbą wyjęcia akumulatora. Phil
tak, mam starego laptopa z systemem Windows 7. Mogę kupić adapterCześć Levin,
przykro mi słyszeć, że nie masz SDD, aby uzyskać dostęp do swojego samochodu. Ale zdecydowanie będziesz potrzebować SDD + Adapter, aby rozwiązać ten problem. Czy masz szansę zdobyć laptopa z systemem Windows 7 lub Windows 10? Mogę wysłać Ci link, gdzie można kupić adapter.
Dirk
Dzięki Pete.Kolejny link, który może być pomocny dla was, panowie: Centralny zamek nie działa po ponownym podłączeniu akumulatora - Jaguar Forums - Jaguar Enthusiasts Forum
Pamiętaj tylko, że musisz mieć dwa kluczyki w samochodzie, ponieważ procedura tego wymaga. Może nie zadziałać od razu po zaprogramowaniu i będziesz musiał uruchomić immobilizer, gdy tylko przycisk startu znów ożyje - to musiałem zrobić, ponieważ tuż po zaprogramowaniu CJB przycisk startu tylko włączał zapłon, ale nie uruchamiał samochodu, więc nie panikuj i uruchom immobilizer w zaleceniachDziękuję bardzo za Twoją opinię dekiello!!
Dirk